22 Augustus feestelijke opening Sanering Essche Stroom

21-08-2012

Op woensdag 22 augustus vieren we dat de Essche Stroom weer schoon is!  De dag begint met een officiële bijeenkomst voor genodigden van 10.45 uur tot 12.00 uur. Daarna kan iedereen deelnemen aan de openbare festiviteiten. Met de boot het water op, een ijsje eten,  een kijkje nemen bij de projectstands. Het kan allemaal op deze feestelijke dag in augustus! Lees meer.

Varen
Altijd al eens op de Essche Stroom willen varen? Dan is dit uw kans! Stap tussen 12.00 uur en 16.00 uur op een van de twee boten van de Dommel. En laat u door de kapiteins van ‘de IJsvogel’ en ‘de Negenoog’ heen en weer varen tussen de stuw bij de Haarenseweg in Esch, de steiger bij de spankertstraat en een klein stukje verder.

Projectinformatie
Gedurende de dag kunt u bij de opstapplaats bij de Haarenseweg bij medewerkers van De Dommel volop projectinformatie opvragen over de Essche Stroom. De Heemkundekring weet meer over de geschiedenis van deze prachtige beek. Terwijl de kinderen genieten van een ijsje van de ijscokar kunt u ook nog even langslopen bij de stands over de herinrichtingsprojecten Levendig Bleijendijk en de Halsche Beemden. Wij hopen van harte dat u komt!

Website
Bent u niet in de gelegenheid om naar deze opening te komen en bent u toch benieuwd naar alles wat er heeft plaatsgevonden op en rond de Essche Stroom? Kijkt u dan vooral eens rond op deze website. Hier vindt u op de diverse projectpagina’s een actueel overzicht van de (gedane) werkzaamheden. 
 « Terug