Werk bij landgoed Bleijendijk weer hervat

15-10-2014

Wellicht had u het nieuws over de tegenvaller bij het werk op landgoed Bleijendijk al in onze nieuwsbrief Essche Stroom gelezen of op andere wijze vernomen.

Helaas hebben we begin september het werk tijdelijk stil moeten leggen door het faillissement van aannemer Verhoeven infra B.V.
De afgelopen maand hebben we alle mogelijkheden op een rij gezet om het werk zo snel mogelijk te kunnen hervatten en ook af te ronden.

Doorstart aannemer
Sinds afgelopen week  is bekend dat we de werkzaamheden aan de Essche Stroom bij Bleijendijk weer op kunnen pakken. Er wordt een doorstart gemaakt met Aannemersbedrijf Verhoeven B.V.. De komende maanden zetten we ons in om de verloren tijd in te lopen. Daarbij is onze belangrijkste prioriteit dat de keringen (dijken) zoveel mogelijk volgens de oorspronkelijke planning op orde worden gebracht.

Planning
De aannemer start deze week nog met het aanvoeren van de machines. Maandag 20 oktober aanstaande hervatten we de (graaf)werkzaamheden in de omgeving van het Volmeer. Tegelijkertijd worden de voorbereidingen getroffen voor het asfalteren van de kruising Schuilenburg-Volmeer. Het asfalteren staat gepland in de eerste week van november. Vanaf dat moment is er een tijdelijke omleiding die ter plaatse wordt aangegeven.
We streven ernaar om het werk nog eind dit jaar op te kunnen leveren.
 

« Terug