Reminder: uw toestemming voor deze digitale nieuwsbrief

05-11-2009

Deze week is uw laatste kans om uw toestemming te geven voor het blijven ontvangen van nieuws over de Essche Stroom in uw mailbox.

Door veranderde regelgeving omtrent het versturen van nieuwsbrieven mogen we alleen informatie en nieuws sturen aan relaties die ons daar uitdrukkelijk toestemming voor hebben gegeven. Eind september hebben we hierover aan alle abonnees van de digitale nieuwsbrief Essche Stroom een mail gestuurd. Veel abonnees hebben gereageerd en aangegeven op de hoogte te willen blijven. Als u nog niet hebt gereageerd, is deze week is uw laatste kans om uw toestemming te geven. Anders ontvangt u deze digitale nieuwsbrief niet meer.

Toestemming geven
Wilt u de nieuwsbrief 'Essche Stroom in Beweging' blijven ontvangen en hebt u nog niet gereageerd op onze eerdere mail? Dan vragen wij u een e-mail te sturen naar esschestroom@dommel.nl met daarin de tekst:

“Ja, ik wil Essche Stroom-nieuwsberichten blijven ontvangen.”
Als u naar aanleiding van onze eerdere e-mail hebt aangegeven dat u de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Vragen of informatie
Neem voor vragen of informatie contact op met Ria Nibourg: rnibourg@dommel.nl of tel. 06-5248 3312« Terug